Nieuwjaarsborrel hsv Willem Barendsz Lottum

Dinsdag, 2 januari 2018

Aanstaande zaterdag 6-01-2018 word er door de organisatie van de wintercompetitie een Nieuwjaarsborrel georganiseerd waar alle leden van Willem Barendsz en Eendracht aan mee mogen doen. Dit word georganiseerd bij Forellenvijver Keijzersberg in Blitterswijck. Er word eerst gevist van 13.30 uur tot 15.30 uur, waarna er volgens een kop koffie of een drankje genuttigd kan worden. De vereniging zal de kosten van de eerste consumpties betalen, verdere kosten zijn voor ieder zelf. Deelnemen aan het forelvissen kost € 7,- per persoon. Deelnemers aan het forelvissen kunnen zich melden vanaf 13.00 uur bij Forellenvijver Keijzersberg in Blitterswijck. Leden die niet mee willen vissen, maar wel een kop koffie willen drinken zijn uiteraard ook van harte welkom.