verslag Ledenvergadering

Zaterdag, 13 januari 2018

Verslag algemene ledenvergadering 12-01-2018

Met een opkomst van een 20-tal leden mogen we niet ontevreden zijn. Het zijn er ook wel eens minder geweest. Op de agenda van die avond waren wellicht de ontwikkelingen aan ons Lottums Schuitwater, en de toekomst naar een nieuw water, de meest interessante thema’s. Dat er afgelopen jaar gruwelijk mooi gevist is in Lottum kan niemand ontkennen, en hoe het er nu naar uitziet zullen we daar nog wel een paar jaar mee door kunnen gaan. Toch zal de opening van een nieuwe vijver steeds dichterbij komen.

De aanwezige leden werd gevraagd of er interesse was om deel te nemen aan de beverwacht, en werden door middel van enkele foto’s duidelijk gemaakt hoe de situatie aan de afwateringsbeek er nu voor staat.
Ook is er aan de leden gevraagd om komend jaar mee te werken aan een hengelvangstregistratie. Voorbeeldformulieren zijn op de website te vinden.

Ander belangrijk thema was de door het bestuur voorgestelde contributieverhoging. Vanwege de in de afgelopen jaren gestegen federatieve afdracht kunnen we niet achterblijven en dienen we ook de contributie daarop aan te passen. De vergadering ging akkoord met een voorstel van € 52.50 voor een senior lidmaatschap.

Ondanks een financieel verlies van afgelopen jaar zien we de toekomst positief. Voor het komend seizoen zal het naar verwachting een 0 jaar of een kleine plus behaald worden.
De sfeer van deze avond was prima, en na afloop werd er nog lang na-vergaderd.

Fotos van deze avond staan in de fotoalbum.