Kienavond goed bezocht.

Zaterdag, 20 januari 2018

Kienavond goed bezocht.

19 januari was er bij Cafe Dn Hook in Lottum weer de jaarlijkse kienavond voor de leden van Willem Barendsz. Ook enkele ( bestuurs)leden van hsv Eendracht waren hierbij aanwezig. Mede vanwege de goede opkomst resulteerde dit weer in een gezellige avond.

Dat de prijzen niet altijd gelijk verdeeld worden met een kienavond, dat hoort erbij,  maar dat zijn we ook wel gewend van het vissen.
Maar uiteraard was er voor iedereen weer een lekkere plats te winnen, die we ieder jaar weer van Bakkerij Smits uit Lottum geschonken krijgen !!

Tijdens de pauze werden er nog extra lootjes verkocht voor de Tombola, waar nog eens veel prijzen te winnen waren. Het geluk hierbij was bij 2 aanwezige dames die bijna alle prijzen onder elkaar verdeeld hebben, het is ze overigens allemaal gegund.

Ook was er nog de uitreiking van de trofee├źn voor het koningsvissen en de grote vissen competitie.
Lentekoning Hay Custers, en herftkoning Mark Schoeber kregen uit handen van onze wedstrijdleiding een paar mooie bekers uitgereikt.

Bij de grote vissen competitie was er een beker voor Arthur Poels voor een karper van 98 cm.
voor Mark Schoeber voor een Brasem van 56 cm, en voor Gerrit van Lier voor een zeelt van 50 cm.

Fotos staan in het fotoalbum.

De laatste leden gingen ver na middernacht naar huis.