Opruimen Maasoever, Schone Maas

Zaterdag, 17 maart 2018

Beste Leden Willem Barendsz

Net als de voorgaande jaren hebben we ons namens Willem Barendsz Lottum weer aangemeld om mee te doen in het project "Schone Maas"
Dit initiatief probeert zoveel mogelijk vrijwilligers in Limburg bij elkaar te vinden die een middag of een avond gezamenlijk het zwerfafval langs de Maas willen opruimen.
Als Willem Barendsz hebben we weer hetzelfde traject aan de Maas als voorgaande jaren, namelijk startend vanaf onze boothelling en dan richting Grubbenvorst. Dit traject eindigt bij het begin van de wedstrijdoever.
Ook is de schooljeugd van Lottum weer actief om een stukje op te ruimen, en ook daar is onze hulp weer bij aangevraagd.
Een extra hand om mee te werken, of een extra wakend oog om alles in de gaten te houden is met de schoolkids wel prettig.
Wij gaan op vrijdag 13 april ons stukje schoon maken, verzamelen om 18.00 uur bij onze boothelling.
De schooljeugd gaat dinsdag 17 april aan de gang.
Voor onze planning en organisatie is het prettig om te weten wie er mee loopt met de schooljeugd, en wie er vrijdagavond bij is. Dus aub even een reactie terug.

Van de Gemeente Horst aan de Maas krijgen wij een financiƫle vergoeding hiervoor. Wat uiteraard ook mooi meegenomen is.

eea is na te lezen op https://schonemaas.nl/limburg/doe-mee/

Namens Bestuur WB