Met korting naar de hengelsportbeurs in Utrecht

Dinsdag, 30 oktober 2018

Ook dit jaar is er weer een super gezellige informatieve waanzinnig grootte Hengelsportbeurs in Utrecht.

Al jaren achter elkaar reizen de leden van Willem Barendsz daar naar toe.

Ook dit jaar staat de datum van 2 december al lang met een rode stift omcirkeld op de kalender.

Heb je zelf interesse om ook te gaan, dan kunnen we jou hier korting op de entree aanbieden.

Normale entree aan de kassa bedraagd € 14.50

maar via de onderstaande link zijn de entreebewijzen te bestellen voor € 10.50

klik op deze link

Hengelsport- en Botenbeurs 2018

De 17e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs zal opnieuw een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’ worden. De grootste hengelsportbeurs van Europa, die dit jaar van 30 november t/m 2 december zal plaatsvinden in de Jaarbeurs, zit bomvol met maar liefst 180 standhouders!

Was je vorig jaar één van de 18.000 bezoekers, zorg dan dat je ook dit jaar erbij bent en niks mist van de nieuwe activiteiten, demonstraties, speciale beursaanbiedingen, goodiebags of de allernieuwste (2019!) producten.

Bestel vóór 18 november je tickets met maar liefst €4 korting en maak direct kans op een mooie visreis!

Daarnaast maak jij als lid van onze vereniging ook nog kans op één van de 40 halfjaarabonnementen van Beet.

Hengelsport- en Botenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 30 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december
Openingstijden: Dagelijks 10:00 -17:00 uur
Kaartverkoop: bestel hier je tickets
Entree: Jeugdige bezoekers t/m 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene (de eerste 350 kinderen krijgen een gratis hengel!)

Cijfers: Ruim 180 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak