Kienavond plus uitreiking prijzen Koningsvissen 2018

Dinsdag, 22 januari 2019

Een gezellige kienavond met veel prijzen.

Traditiegetrouw is de week na de jaarvergadering de zaal bij Cafe Dn Hook afgehuurd voor het kienen van Willem Barendsz.
Niet iedere stoel was bezet, er was nog wel een plekje vrij, maar daardoor zoveel te meer prijzen voor diegene die wel aanwezig waren.
Zoals altijd gaat ieder lid van ons clubje met een platz naar huis, dit jaar was er zelfs een valse kien voor nodig om die laatste plats te mogen uitdelen.

Vast onderdeel van de kienavond is ook de prijsuitreiking van het koningsvissen van afgelopen jaar.
Mark werd gefeliciteerd als Lentekoning, en Henri ontvangt de beker voor de herfstkoning.

Patrick werd nog een keer extra bedankt voor zijn trouwe inzet voor de vereniging.