Eindstand 50 +

Woensdag, 29 mei 2019

De laatste van de 5 wedstrijden is gevist

5 wedstrijden zijn er gevist dit jaar door de 50 plussers, maar behalve de 50 plussers dit jaar ook 2 iets jongere deelnemers. Moet ook kunnen toch...

De opkomst was wisselend, bij de eerste wedstrijd was het blijkbaar nog niet bekend, toen slechts 2 man, laterna toch een man of 7 die mee visten. Vis is er voldoende gevangen,

Totaal 57 karper, 97 voorn, 3 brasem en 1 zeelt.

De volledige uitslag is te vinden onder het kopje "wedstrijden" en dan op uitslagen klikken.

We gaan nu gewoon verder met wedstrijden vissen op de dinsdag. Dit worden open onderlinge wedstrijden die wisselend in Lottum en Broekhuizenvorst gevist gaan worden. de loting is dan 45 minuten van te voren. vissen van 13.30 tot 16.30 uur. Iedereen mag dus mee doen.