Groot Hengelsport evenement in Horst

Vrijdag, 31 mei 2019

Groot Hengelsport evenement in Horst om de fusie tussen Willem Een te vieren.

Beste leden,

Zoals jullie weten is de fusie van Willem Barendsz en Eendracht aanstaande. Om deze fusie kracht bij te zetten willen wij in maart 2020 een Hengel- en watersport Beurs organiseren in de Mèrthal in Horst.

Wij hebben een hengelsportwinkel bereid gevonden om ons hier in te steunen en te helpen om er een groot succes van te maken. Verder zijn er ideeën om aanverwante verenigingen, stichtingen e.d. uit te nodigen om deel te nemen aan dit evenement. Dit betekent echter dat er nog veel geregeld moet worden voordat het zo ver is. Wij zijn om deze reden dan ook op zoek naar organisatietalent. Ervaring is niet noodzakelijk, maar wel van belang is actief mee denken en doelgericht samen kunnen werken aan succes.

Vind je het interessant om een dergelijk evenement mee op te zetten? Neem dan contact op met een van de onderstaande personen. We horen graag van jullie!

Met vriendelijke groet,

Namens het organisatie comité Hengel- en watersport beurs

Mart Janssen - 06 29574277
Mart Schoeber - 06 20390589