Uitslag Kermisvissen

Dinsdag, 9 juli 2019

Uitslag Kermis 2019

De leukste maandag van het jaar.....

Kermismaandag, vissen met de leden van Willem Een.

Op verzoek van enkele deelnemers deze keer aan de kasteelvijvers in broekhuizenvorst. De eikelprocesierups is namelijk ook aan het Schuitwater actief, en we hoeven de problemen niet op te zoeken.

12 deelnemers die hun best deden om zoveel mogelijk vis te vangen.

en de meeste is dat dus ook wel gelukt.

Na afloop richting Cafe Dn Hook in Lottum voor de prijsuitslag.

Diegenen die niet mee zijn geweest naar Dn Hook, thuis op de bank lagen te slapen, hebben dus hun prijs gemist. Deze is doorgeschoven naar de volgende in de rij.

Bart Teeuwen wist het meeste gewicht te vangen 11.500 gram, maar door afwezigheid is de grote beker doorgeschoven naar nr 2 in de lijst.

Henri Gommans mocht daardoor de beker ontvangen met een vangst resultaat van 9.550 gram.

Mark Schoeber eindigde hierdoor 2de met 7830 gram, en Piet Driessen derde met 4920 gram

de volledige uitslag is in de kolom wedstrijden / uitslagen terug te lezen.