Afscheid Henri als bestuurslid Willem Een

Woensdag, 14 augustus 2019

Beste Leden Willem Een, Beste lezers.

12 jaar geleden is mij gevraagd om toe te treden tot het bestuur van Willem Barendsz Lottum. Ik was helemaal niet bekend in deze wereld, en heb veel geleerd in de afgelopen periode.

In die tijd is er veel gebeurt. Te veel om op te noemen, maar enkele momenten blijven wel in mijn herinneringen hangen.

Zo ben ik een paar keer in Roermond bij de rechtbank geweest vanwege de beverperikelen en hebben we met de jeugd mooie wedstrijden in Lottum en in Noord-Limburg georganiseerd.

Veel vrije tijd heb ik in de Lottumse visclub gestoken, of het nou was met de nieuwsbrief, of het bezoeken van vergaderingen, ik heb het altijd met veel plezier gedaan.

In Lottum hebben we ook mooie dingen gerealiseerd ter verbetering van de visvoorzieningen. Denk bv aan de steigers aan de overzijde van t Schuitwater en de boothelling aan de Maas.

En zo zijn er nog veel meer dingen op te noemen.

Nu na 12 jaar zijn de handtekeningen voor de fusie gezet en zijn we een vereniging met meer dan 300 leden.

De uitgraving van de nieuwe vijver gaat deze week beginnen is ons belooft.

Maar mijn eigen privé situatie is de laatste 2 jaar flink veranderd. Ik ben verhuisd en woon inmiddels een aantal dorpen verder dan voorheen. Dat zorgt dat ik nog maar weinig aan het water aanwezig was de laatste tijd.

Ook heeft mijn gewijzigde werksituatie ervoor gezorgd dat ik mijn aandacht minder kan geven aan de visclub.

Dat alles heeft mij er toe doen besluiten om per direct te stoppen als bestuurslid van Willem Een. Dat was geen makkelijk besluit.

Ik heb de andere bestuursleden hiervan afgelopen weekend op de hoogte gesteld en voorgesteld om de overdracht van zaken op korte termijn te realiseren.

Ik bedank iedereen voor de geweldige mooie tijd in Lottum en omgeving.

Uiteraard hoop ik jullie allemaal nog regelmatig aan de waterkant te treffen.

Henri